ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

 

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ

Είναι η ιδανική λύση για μονοκατοικίες αλλά και σύγχρονα κτίρια που διασφαλίζει την απόλυτη στεγάνωση των ανοιγμάτων. Καλύπτουν όλες τις αρχιτεκτονικές απαιτήσεις και ανάγκες, είναι διαθέσιμα σε πολλούς τύπους και σχέδια με παντζούρι ή ρολό. Προσφέρουν υψηλά επίπεδα θερμοηχομόνωσης και μέγιστη ασφάλεια. 
Επίσης, οι λιτές γραμμές και η τέλεια εφαρμογή αφήνουν μια μοναδική αίσθηση τελειότητας. Βασικό χαρακτηριστικό τους είναι ότι παρέχουν αντιδιαρρηκτική προστασία, με πιστοποιητικό για αντίσταση στην διάρρηξη από το εγκυρότερο ινστιτούτο δοκιμών Ift Rosenheim. 


ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΑΝΑΣΥΡΟΜΕΝΑ

Είναι η ιδανική λύση όπου επιβάλλεται οικονομία χώρου και ευελιξία στην κατασκευή. Ο μοντέρνος σχεδιασμός τους ανταποκρίνεται τέλεια σε όλες τις κατασκευές και προσφέρει θερμοηχομόνωση, ασφάλεια, στιβαρότητα και άριστη λειτουργικότητα. Σε συνδυασμό με σίτα και παντζούρι ή ρολό, χωνευτά στον τοίχο, επάλληλα ή εξωτερικά, προσφέρουν όλες τις ιδιότητες και τα πλεονεκτήματα των κουφωμάτων αλουμινίου. Οι αυξημένες ανάγκες του καταναλωτή για ασφάλεια και λειτουργικότητα είχαν ως αποτέλεσμα το σχεδιασμό και την κατασκευή ενός νέου ( ανα ) συρόμενου συστήματος κουφωμάτων αισθητικής υπεροχής. 
Τα κύρια χαρακτηριστικά του συστήματος είναι η ασφάλεια και η πρακτικότητα στη χρήση, η δυνατότητα πολλών αρχιτεκτονικών κατασκευών διαφορετικού τύπου, τα μεγάλα ανοίγματα και η στιβαρότητα κατασκευής. 
Οι διαχρονικές γραμμές του και τα άριστα χαρακτηριστικά θερμοηχομόνωσης και στεγάνωσης κατατάσσουν τα συστήματα ως μια ασφαλή συρόμενη λύση με αντοχή στο χρόνο. 
Επιπλέον, το σύστημα AL 67 είναι το μόνο ανασυρόμενο σύστημα με πιστοποιητικό για αντίσταση στην διάρρηξη WK2 από το εγκυρότερο ινστιτούτο δοκιμών, Ift Rosenheim. 

PVC


Τα συστήματα κουφωμάτων της SALAMANDER διαθέτουν όλα τα πιστοποιητικά από τα μεγαλύτερα διεθνή ινστιτούτα και την χαρακτηρίζουν σαν μια από τις κορυφαίες Γερμανικές εταιρείες στον κόσμο. Διαθέτει CE πρότυπο καθώς και IFT Rosenheim, για την εγγύηση του υλικού καθώς και αξιολόγηση του συστήματος RAL & DIN ISO 9001.
Η σειρά κουφωμάτων Blue Evolution 92, της εταιρείας SALAMANDER, προσφέρει τα εξής πλεονεκτήματα: 
Μεγάλη γκάμα εντυπωσιακών χρωμάτων ειδικής επίστρωσης φιλμ απώθησης υπεριώδους ακτινοβολίας, εντυπωσιακό υπέρλαμπρο λευκό χρώμα, απαλή υφή ειδικής επίστρωσης PVC υψηλής ποιότητας.