Blu Evolution 92Το σύστημα προφίλ BluEvolution 92 προσανατολίζεται στο μέλλον και διαθέτει τεχνολογία αιχμής με τη σύγχρονη, ρεαλιστική σχεδίαση. Είναι η νέα γενιά προφίλ παγκόσμιας κλάσης. Το βελτιστοποιημένο προφίλ 6 θαλάμων με βάθος κατασκευής 92 χιλιοστών παρέχει ανώτερη θερμομόνωση και εξαιρετική ενεργειακή απόδοση. Σε συνδυασμό με το πλάτος μόλις 118 χιλιοστά, κερδίζετε ηλιακά οφέλη χάρη στην υψηλή συχνότητα φωτός. Διαθέτει περιβαλλοντική βιωσιμότητα και είναι 100% ανακυκλώσιμο. Η σειρά προφέρει τα εξής πλεονεκτήματα: 
- Μεγάλη συλλογή εντυπωσιακών χρωμάτων ειδικής επίστρωσης. 
- Μεγάλη διάρκεια αντοχής σε αντίξοες καιρικές συνθήκες ( πιστοποιητικά ift Rosenheim )
- Μεγάλες ενεργειακές αποταμιεύσεις ( Uf = 1,0W/( m2K )
- Φιλικό προς το περιβάλλον

Χαρακτηριστικά
- Πλήθος θαλάμων: 6
- Κεντρικό ελαστικό
-Κατασκευαστικό πάχος κάσας 92mm
- Κατασκευαστικό πάχος φύλλου 92mm
- Υαλοπίνακες έως 60 χιλιοστά
- Συντελεστής θερμοπερατότητας υπολογίζεται ως Uw = 0,71W/( m2K )
- Αντιδιαρρηκτική προστασία κατηγορίας RC2
- Ηχομόνωση έως 47 dB


Streamline SL 76Το σύστημα Streamline SL 76 είναι η τέλεια επιλογή για όσους εκτιμούν την κομψότητα στο σπίτι τους. Συνδυάζει τα υψηλότερα επίπεδα ασφαλείας, θερμομόνωσης και ηχομόνωσης. Είναι η ιδανική επιλογή για όποιον επιθυμεί να κάνει το σπίτι του ένα μοναδικό αριστούργημα. Μια ποικιλία από γεωμετρικά προφίλ που διατίθενται για την επιλογή ακόμη και του πιο απαιτητικού κατασκευαστή. Διασφαλίζει αυξημένη άνεση και σημαντικά μειωμένη κατανάλωση ενέργειας. Είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας με σύστημα 5 θαλάμων, βάθος κατασκευής 76 χιλιοστών και δύο επίπεδα σφράγισης. Υπόσχεται βέλτιστη θερμοηχομόνωση και υψηλά επίπεδα ασφαλείας. 
- Μεγάλη γκάμα εντυπωσιακών χρωμάτων ειδικής επίστρωσης φιλμ απώθησης υπεριώδους ακτινοβολίας. 
- Εντυπωσιακό υπέρλαμπρο λευκό χρώμα, απαλή υφή ειδικής επίστρωσης PVC υψηλής ποιότητας. 
- Μεγάλη διάρκεια αντοχής σε αντίξοες καιρικές συνθήκες ( πιστοποιητικά ift Rosenheim )
- Φιλικό προς το περιβάλλον.
- Παρασκευάζονται στην Γερμανία. 


Χαρακτηριστικά: 
- Πλήθος θαλάμων: 5
- Κατασκευαστικό πάχος κάσας 76mm
- Κατασκευαστικό πάχος φύλλου 82mm
- Υαλοπίνακες έως 48 χιλιοστά
- Συντελεστής θερμοπερατότητας: Uf=1,3W/( m2*K )
- Ηχομόνωση έως 46 dB
- Ανεμοπερατότητα ( ΕΝ12211) κλάσης  C2
- Αντιδιαρρηκτική προστασία κατηγορίας 2Evolution Slide 76 SF


Η έξυπνη ιδέα, Evolution Drive: το σύστημα SF επιτυγχάνει εξαιρετικά χαρακτηριστικά ως το πλέον ευέλικτο προϊόν κατάλληλο για χρήση σε συρόμενες πόρτες και παράθυρα. Βασισμένο σε βάθος κατασκευής πλαισίων 76mm, η λεπτή σχεδίαση εντυπωσιάζει με το σύγχρονο design του, καθιστώντας το ιδανικό για οποιαδήποτε τοποθέτηση - συνύπαρξη με όλα τα προφίλ σύνδεσης και υάλωσης της τεχνολογίας της σειράς Streamline. Το ελάχιστο ορατό πλάτος διατομών επιτρέπει τον σχεδιασμό μεγάλων επιφανειών υαλώσεων, δημιουργώντας χώρους που διακρίνονται από απλότητα, φυσικότητα και εξαιρετικά ευχάριστο περιβάλλον. Εξαιρετική είναι και η ποικιλία των διαθέσιμων χρωμάτων του, επιτρέποντας και δίνοντας ελευθερία στο σχεδιασμό χώρων και την απόλυτη εναρμόνιση με οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό στυλ. 

Χαρακτηριστικά: 
- Κατασκευαστικό πάχος πλαισίου 76mm
- Κατασκευαστικό πάχος φύλλου 76mm
- Συντελεστής θερμοπερατότητας υπολογίζεται ως U w = σε 1,6 W / (m2K)
- Υαλοπίνακες έως 28mm

Συστήματα Schuco PVC-U


Schuco Corona CT 70

Ελκυστικός σχεδιασμός
Το καμπύλο περίγραμμα Softform του φύλλου Rondo μειώνει οπτικά τα εμφανή πλάτη όψης των ήδη λεπτών διατομών. Τα μόλις εμφανή παρεμβύσματα στεγανοποίησης καθώς και η βαθιά θέση τοποθέτησης της υάλωσης τονίζουν ιδιαίτερα τη μορφή του φύλλου. 

Υψηλή θερμομόνωση
Η καινοτόμος τεχνολογία με 5 θαλάμους μόνωσης και ένα βάθος κάσας 70mm φροντίζουν για εξαιρετική θερμομόνωση. Δύο περιμετρικά επίπεδα στεγάνωσης και η βαθιά θέση των υαλοπινάκων φροντίζουν επιπλέον για μειωμένη κατανάλωση ενέργειας. Υψηλής ποιότητας μονωτικός υαλοπίνακας ελαχιστοποιεί τη θερμική διαπερατότητα με αυξημένη διαφάνεια. 

Απολαυστική διαβίωση
Τα συστήματα στεγάνωσης με δύο περιμετρικά παρεμβύσματα και τις ειδικές ιδιότητες του μονωτικού υαλοπίνακα προσφέρουν εξαιρετική προστασία από ήχο, βροχή και αέρα. Σε περίπτωση επιθυμίας του καταναλωτή είναι εφικτή και η αυξημένη ηχομόνωση με ειδικό υαλοπίνακα. 

Ανθεκτικά και φιλικά προς το περιβάλλον
Οι στιβαρές διατομές χάλυβα με αντιδιαβρωτική προστασία στην κάσα και στο φύλλο του κουφώματος φροντίζουν για σταθερότητα, ασφαλή λειτουργία και μεγάλη διάρκεια ζωής. Η μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, οι χαμηλές εκπομπές ρυπών CO2 και η πλήρης ανακυκλωσιμότητα είναι στοιχεία ιδιαίτερα φιλικά προς το περιβάλλον.

Φιλικά στο καθάριμα
Λείες και ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες επιφάνειες έχουν σαν αποτέλεσμα τα κουφώματα σας, με ελάχιστο κόπο καθαρίσματος, ακόμη και μετά από χρόνια να δείχνουν σαν καινούρια. 

Schuco EasySlide

Με προσεγμένα πολυθαλαμικά συνθετικά προφίλ, με βάθος διατομής από 70 χιλιοστά και υψηλής ποιότητας μονωτική υάλωση, το Schuco EasySlide επιτυγχάνει εξαιρετικές τιμές θερμομόνωσης. Το κατωκάσι της ανασηκούμενης - συρόμενης πόρτας είναι έτσι κατασκευασμένο, ώστε να δημιουργείται μια θερμοδιακοπή μεταξύ εξωτερικού και εσωτερικού χώρου. Ζώνες "κρύων ποδιών" αποτρέπονται έτσι αποτελεσματικά μπροστά στο κούφωμα. Ένα καινοτόμο σύστημα στεγανοποίησης με τρία επίπεδα στεγάνωσης εξασφαλίζει μέγιστη στεγανότητα από δυνατό αέρα και βροχή καθώς και ιδανική ηχομόνωση. Επίσης, το δοκιμασμένο σύστημα κλειδώματος ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις όσον αφορά την αντιδιαρρηκτική αντοχή έως την κατηγορία αντίστασης RC 2 ( Resistance Class 2 ). - Το θερμοδιακοπτόμενο κατωκάσι αποτρέπει το φαινόμενο των "κρύων ποδιών" στο ύψος του δαπέδου
- Χαμηλό κατωκάσι για μεγάλη άνεση και κατοικία χωρίς εμπόδια
- Λεπτά εμφανή πλάτη σε μεγάλα μεγέθη φύλλων, για μέγιστη διαφάνειαSchuco Thermo 6


Ενέργεια
- Κατασκευή προφίλ με βελτιστοποιημένη γεωμετρία θαλάμου και πλάτος πλαισίου 82mm, για μέγιστη θερμομόνωση. 
- Τιμές Uf από 1,0 έως 1,1 W/(m2K)
- Το 8mm "πάτημα" του φύλλου στην κάσα, ελαχιστοποιεί την απώλεια θερμότητας στην περιοχή της περιμετρικής συγκόλλησης της υάλωσης. 
- Δυνατότητα τριπλής υάλωσης, πάχους έως 52mm
- Εξαιρετική θερμομόνωση, χάρη στο προστατευμένο από τις καιρικές συνθήκες μεσαίο παρέμβυσμα.
- Σύστημα προφίλ με τεχνολογία έξι θαλάμων και ιδανικές μονωτικές ιδιότητες.
- Τρία επίπεδα μόνωσης προστατεύουν ιδανικά από αέρα, βροχή και ήχο. Ασημί-γκρι παρεμβύσματα, λευκά προφίλ για διακριτική εμφάνιση. 
- Λεπτά πλάτη όψης, ιδανική εκμετάλλευση φωτός.
- Το αυξημένο βάθος διατομής προσφέρει ασφάλεια και δυσχεραίνει το έργο διαρρηκτών